Vučinić pred Real: Srce Vučice će pobijediti, Džeko za 0:1!
Bh. napadač će biti glavna opasnost po gol Reala (Foto: EPA)

Crnogorac pred meč Real - Roma

Vučinić pred Real: Srce Vučice će pobijediti, Džeko za 0:1!

M. Šljivak

Aktuelni prvak Evrope madridski Real novu sezonu Lige prvaka počinje na svom Santiago Bernabeu protiv Rome.

Kraljevi u ovaj duel ulaze kao veliki favoriti, posebno zbog činjenice da je Roma jako loše ušla u ovu sezonu, ali usprkos svemu bivši igrač ovog tima Mirko Vučinić vjeruje u pobjedu rimskog tima.

Istakao je kako se nada da će Roma večeras ponoviti meč iz 2008. godine kada su u osmini finala Lige prvaka pobijedili Kraljeve (1:2) i to golom njegovim golom u 92. minuti.

Mirko se prisjetio tog meča koji mu je urezan u sjećanje.

"Divan osjećaj. Odigrali smo perfektan meč na historijskom stadionu. Nisam mogao napraviti ništa bolje. Kada su nas izvukli na žrijebu, bili smo autsajderi, ali smo bili veoma jak tim. Meni je bio fantastičan osjećaj postići gol na strani gdje su bili naši navijači. Nadam se da će Roma večeras ponoviti isto", rekao je Vučinić.

Crnogorski napadač je potom prognozirao meč. Želi pobjedu Rome uz gol Edina Džeke.

"Dobiće Roma 0:1, a gol će postići Džeko. Savjet kladioničarima. Srce Vučice će pobijediti", poruka je koju je poslao Vučinić pred večerašnji duel.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

igepa
Bogam tesko......
13 0
Harisss
Momce iz tvojih usta u BOZIJE USI, ali....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi