Di Maria se 'sveti' Real Madridu?

Planira obući dres Barcelone

Di Maria se 'sveti' Real Madridu?

Edmir Škorić

Argentinski reprezentativac Angel Di Maria mogao bi završiti u Barceloni.

Di Maria je imao tri sjajne godine u Parizu i u 123 nastupa postigao je 50 golova za PSG u svim takmičenjima, ali navodno je spreman da napravi korak više i da obuče dres Barcelone.

Iako je ranije igrao za Real Madrid, sjajni krilni nogometaš nema ništa protiv da obuče dres ljutog rivala iz Katalonije. Za njega se, osim Barcelone, zanima i Atletico Madrid, a PSG ga planira prodati zbog financijskog fair-playa.

Obzirom da ima još godinu dana ugovora s francuskim klubom, Barca ili Atletico morat će da uplate određeni iznos na račun PSG-a, pa sada ostaje da vidimo hoće li doći do dogovora.

Di Maria je ranije igrao za Rosario, Benficu, Real i Manchester United, a u dresu Argentine je u 93 meča postigao 19 golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volim gledati utakmice Barcelone. Čak sam to znao raditi dok sam igrao u Real Madridu jer oni igraju zaista prelijep fudbal. Neymar i ja znamo pričati o Messiju na treninzima. Neymar ga mnogo poštuje i zahvalan mu je na svemu što je naučio od najboljeg igrača svijeta", rekao je Di Maria ranije i od tada ga se često povezuje s katalonskim divom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi