Di Marzio: Juve prihvatio ponudu iz Engleske, Dybala obilazi Manchester!

Ide u Tottenham

Di Marzio: Juve prihvatio ponudu iz Engleske, Dybala obilazi Manchester!

E. Škorić

Prema informacijama koje ima italijanski novinar Gianluca Di Marzio, Paulo Dybala odlazi u Tottenham.

Dybala je bio nadomak transfera u Manchester United, ali je dogovor Crvenih vragova i njegovog kluba Juventusa propao. Kako sada stvari stoje, Dybala će zaobići Manchester i karijeru nastaviti u Londonu.

Di Marzio ističe da je Juve prihvatio ponudu Tottenhama od 70 miliona eura i napadač bi vrlo brzo trebao krenuti put Londona kako bi obavio ljekarske preglede, a potom i potpisao ugovor.

Argentinac je imao dosta nesuglasica u Juventusu, nije pretjrano igrao, a ovog ljeta su se za njega otimali velikani poput PSG-a, Manchester Uniteda, Bayerna...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

AmarS
Čuj zaobići,pa ne vozi Formulu 1!
4 0
vanja8
Pa cekaj... Gdje ide covjek u Manchester ili Totenhem, naslov jedan klub,a u teksti drugi... E svasta...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti