Stvari se mijenjaju iz sata u sat: Jedan poziv Coutinha usmjerio u drugi dio Londona?

Tottenham sada prvi favorit

Stvari se mijenjaju iz sata u sat: Jedan poziv Coutinha usmjerio u drugi dio Londona?

Edmir Škorić

Ostala su još dva dana do kraja prelaznok roka u Engleskoj, pa klubovi iz Premier lige brže-bolje rade na rješavanju transfera.

Iako su brojni inostrani mediji danas objavili da Philippe Coutinho odlazi na posudbu u Arsenal, stvari su se zakomplikovale.

Coutinha želi nekoliko engleskih klubova, pošto ga je Barcelona spremna posuditi do kraja sezone uz mogući otkup ugovora, a u međuvremenu je Tottenham konkretizirao stvari i postao prvi favorit za dovođenje Brazilca.

Sky Sports piše da je Mauricio Pochettino lično nazvao Coutinha i nagovarao ga da dođe u zapadni, a ne sjeverni dio Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham će pokušati da pridobije povjerenje Coutinha, koji se vraća na Otok, ali ne u redove bivšeg kluba Liverpoola. U međuvremenu, Spursi se suočavaju s ponudama Manchester Uniteda za Christiana Eriksena, koji bi vrlo lako do četvrtka mogao preći na Old Trafford.

Nova sezona Premier lige starta već u petak utakmicom Liverpool - Norwich, United u nedjelju igra derbi s Chelseajem, a Tottenham protiv Aston Ville.

Top Komentari

yossarian
Kako to? Pochettino ga nagovorio da pređe u - Chelsea? Ako dođe u Tottenham ili Arsenal, doći će u sjeverni dio Londona.
3 0
prcimkevucausevicu
Dečki neka malo...vidit ćemo šta Škorić kaže tko ga je sutra zvao...dobar je on s njim
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi