Nastavlja se drama u Cadizu: Diakhaby odbio izvinjenje, traži da se utakmica definitivno prekine

Fudbaler Valencije odlučan

Nastavlja se drama u Cadizu: Diakhaby odbio izvinjenje, traži da se utakmica definitivno prekine

H. Zilić

Utakmica La Lige između Cadiza i Valencije bila je prekinuta u 32. minuti, jer je fudbaler Valencije Mouctar Daikhaby odbio igrati, nakon navodnih rasističkih uvreda od strane igrača Cadiza.

Sudija je na kratko prekinuo meč, koji je nastavljen, ali bez fudbalera Valencije, koji je tražio da se pronađe i kazni igrač Cadiza.

Diakabhy je pred kraj prvog poluvremena izašao iz svlačionice i sjeo na tribine stadiona. Prilikom odlaska na tribine, rezervni igrači Cadiza su uputil izvinjenje Diakhabyu, ako su se zaista desile uvrede.

Prema pisanjima španskih medija, igrač Valencije nije reagovao i samo je sjeo na tribine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, trenutno rezultat je 1:1 nakon prvih 45 minuta, a navodno će se u svlačionici razmotriti nastavak ovog meča, obzirom da je Diakhaby to tražio od stručnog štaba Valencije, ali i delegata utakmice.

Top Komentari

forza_juve
Napravi pauzu i pojedi bananu energična je
13 20
AmarSahin
Ponaša se k'o kakvo dijete.
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije