Roni suze za velikanom: Deset minuta plače na tribini, a niko od saigrača ni da ga pogleda

Bio je neutješan

Roni suze za velikanom: Deset minuta plače na tribini, a niko od saigrača ni da ga pogleda

Admin Čaušević

U modernom fudbalu rijetki su igrači koji pokazuju iskrene emocije prema klubu za kojeg igraju, pogotovo ako se radi o strancu.

Koreanac Kangin Lee je deset minuta plakao na tribini nakon što je zamijenjen u gradskom derbiju između Levantea i Valencije.

Fudbaleru Šišmiša ništa nije bilo jasno šta se desilo. Bio je među najboljim na terenu, a trener Javia Gracia ga je zamijenio.

Kangin Lee je sjedio sam i prekrivenog lica, a interesnatno niko od saigrača nije ni pokušavao da ga utješi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koreancu je teško i pala izmjena. Prilikom izlaska iz igre nije pokazivao nezadovoljstvo, a emocije su ga savladale kada je sjeo na svoje mjesto.

Valencija, velikan španskog fudbala, je prethodnih sezona igrala Ligu prvaka, međutim naglo je krenula da tone ka dnu i ove sezone se nalazi u donjem dijelu tabele.

Top Komentari

malezija
I otkud znate da plače zbog izmjene,možda je dobio vijest da ga cura prevarila, ili mu čuo uginuo.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi