Mali problemi za Deschampsa pred BiH, morao je poslati još jedan poziv

Upamecano se povrijedio

Mali problemi za Deschampsa pred BiH, morao je poslati još jedan poziv

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra sutra u Strasbourgu protiv selekcije Francuske.

Zmajevi su se jučer okupili u Strasbourgu i već su odradili jedan trening, a Ivaylu Petevu su se odazvali svi igrače koje je pozvao za naredne utakmice.

Meč protiv Francuske igra se sutra od 20:45 sati i jasno je da su Trikolori veliki favoriti da upišu nova tri boda.

Prvi okršaj s Francuskom imali smo prije nekoliko mjeseci na Grbavici kada je naš tim pružio sjajan otpor, ali su na kraju aktuelni prvaci svijeta uspjeli da slave sa 1:0.

Didier Deschamps je prije nekoliko dana saopštio spisak za mečeve protiv BiH, Ukrajine i Finske, ali se našao u malom problemu.

Naime, svoj dolazak na okupljanje reprezentacije otkazao je Dayot Upamecano koj ise povrijedio u posljednjoj utakmici Bayerna i nije u mogućnosti da igra za reprezentaciju Francuske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Deshamps je brzo reagovao i odlučio je umjesto Upamecana pozvati defanzivca Barcelone, Clementa Lengleta, koji će se danas priključiti ekipi u Strasbourgu.

Podsjećamo, današnji trening Zmajeva zakazan je za 17:30 sati, a prije toga Petev će održati press konferenciju koja će početi u 16:45 sati.

Top Komentari

Nije.bitno
Nije to njima ni problemcic
4 0
zgembo.popuslic
Evo nam sanse :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi