Didier je ponosan: Sin Isaac potpisao za njegov nekadašnji klub

Kakav otac, takav sin

Didier je ponosan: Sin Isaac potpisao za njegov nekadašnji klub

Isaac Drogba, najstariji sin legendarnog Didiera, krenuo je očevim stopama.

Ovaj 17-godišnjak je potpisao ugovor sa Guingampom i u narednom periodu će nastupiti za U-19 selekciju kluba u kojem je svojevremeno nastupao i njegov čuveni otac.

Za one koji su možda zaboravili, Didier Drogba je za Guingamp nastupao kratko - od 2002. do 2003. godine i na 45 utakmica je postigao 20 golova, što je bila najbolja preporuka za transfer u Marseille, a sve ostalo je historija...

Zanimljivo, u mladom timu Guingampa će Isaac Drogba igrati sa Marcusom Thuramom, sinom legendarnog reprezentativca Francuske Liliana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi