Diego Costa "napao" Argentince: Danas ste vidjeli šta ste bez Messija!

Španski napadač sasvim iskren

Diego Costa "napao" Argentince: Danas ste vidjeli šta ste bez Messija!

Midhat Šljivak

Katastrofa Argentine u prijateljskom duelu protiv Španije (6:1) glavna je tema medija u ovoj zemlji.

Niko ne može da vjeruje da su Gaučosi tako poniženi u Madridu, a oglasio se i napadač Crvene furije Diego Costa.

On je "napao" Argentince zbog kritika Lionelu Messiju u prošlosti. Zvijezda Barcelone sinoć nije nastupila zbog povrede, a Costa je imao šta reći argentinskim medijima.

"U Argentini vole da kritikuju Messija i to prelazi sve granice. Danas su vidjeli šta su bez Messija. Argentinci ga moraju čuvati i biti mu zahvalni. Gdje bi bili da im nije njega?", rekao je Costa nakon meča.

Do početka Svjetskog prvenstva ostalo je još više od dva mjeseca i sigurno je da će selektor Gaučosa Jorge Sampaoli biti pod žestokim pritiskom nakon novih neuspjeha.

Ovakva igra Argentini neće donijeti apsolutno ništa, a Sampaoli polako postaje državni neprijatelj broj jedan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti