Diego Costa: Neću lagati, htio sam preći u Atletico

Govorio sasvim otvoreno

Diego Costa: Neću lagati, htio sam preći u Atletico

Brazilski fudbaler sa španskim pasošem Diego Costa bio je na pragu odlaska iz Chelseaja ovog ljeta.

Costa je to i sam priznao za engleske medije, za koje je rekao da je poželio povratak u Atletico Madrid, ali da do toga ipak neće doći.

"Neću vas lagati, požlio sam da se vratim u Atletico Madrid. Svi su znali šta mi se dešavalo u Engleskoj sa jezikom, vremenom i ostalim stvarima. Ipak, shvatio sam da se ne mogu žaliti, jer me navijači Chelseaja jako vole i respektuju me. Veoma sam zahvalan ljudima iz Atletica, posebno treneru Simeoneu koji je uvijek vjerovao u mene", rekao je Costa i nastavio:

"Trenutno sam u Chelseaju. Liga je tek počela i fokusiran sam na to. Stvari su trenutno takve kakve jesu. Nadam se da će Atletico igrati dobro kao prošle sezone i ovog puta osvojiti neku titulu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Costa bio član Atletica u dva navrata. Prvi put od 2007. do 2009 i drugi put od 2010. do 2014.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi