Diego Costa se vraća u Španiju?

Trenutno je bez kluba

Diego Costa se vraća u Španiju?

S. Mlaćo
Sjajni napadač Diego Costa uskoro bi mogao imati novi klub.

Costa je posljednji angažman imao u Atletico Mineiru, ali je klub napustio u januaru ove godine.

Rayo Vallecano mu je sada ponudio ugovor na godinu dana uz opciju produženja na još jednu godinu, a treba istaći da je već nastupao za ovaj klub.

Sada se čeka odgovor iskusnog napadača, a on bi u narednim danima trebao donijeti konačnu odluku.

U bogatoj karijeri Diego Costa je promijenio dosta klubova. U Evropu je stigao kao tinejdžer 2006. godine, a igrao je za Bragu, Penafiel, Atletico Madrid, Celtu, Albacete, Valladolid, Rayo Vallecano i Chelsea.

Prošle godine se odlučio vratiti u Južnu Ameriku. Odabrao je potpis za Atletico Mineiro gdje se međutim zadržao svega nekoliko mjeseci i u 19 odigranih utakmica postigao je pet golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti