Diego Godin ide u Englesku, ali ne u Manchester United

Želi ga i Tottenham

Diego Godin ide u Englesku, ali ne u Manchester United

E. Čaušević

Urugvajski reprezentativac Diego Godin će prema svemu sudeći nakon samo jedne sezone napustiti Inter.

Godin je u Inter stigao pred početak ove sezone iz Atletico Madrida kao slobodan igrač, te je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine. No, Urugvajac nije baš zadovoljan statusom u Interu i već se špekuliše o njegovom odlasku.

Urugvajac se povezivao s Manchester Unitedom prethodnih dana, ali kako piše Calciomercato interes za njega pokazao je i Tottenham. Jose Mourinho želi iskusnog defanzivca u svom timu, a Godin je čini se idealno rješenje.

Navodno, Spursi su već kontaktirali Inter kako bi vidjeli kolika će biti cijena za iskusnog defanzivca. Godin je u dosadašnjem dijelu odigrao 17 mečeva, ali čini se da mu se na Meazzi ne sviđa previše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, postoje špekulacije da je i Valencia zainteresovana za Godina, ali da ga dovedu na posudbu naredne sezone. No, Inter je to odbio i poručili su da u obzir dolazi samo prodaja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Grohot
200 godina lik ima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi