Argentincima je Messi samo najbolji nakon Maradone

Diego je božanstvo, Leo to može postati

26

Komentari (26)

user1669598125
Hej @Drakula sivi tiću potapšaj me po glaviću opaaaa
Drakula
Ne moze on Maradoni ni kopacke brisat. IDEMO BRACO HRVATI RESTART JEDAN 3 0 KO U RUSIJI!!!!!
user1669598125
Hajmo Argentina,hajmo Messi!!!Bosna i Hercegovina je uz vas!Vamosssss
user1669598125
Samo nek izbace rvooooote pa nek ne osvoje boli me qrc!Jedva grupu prošli,jedva japan i brazil sad pa koliko jedna reprezentacija može sreće imati pitam se???
@krmak krmčino, valjaj se u blatu i skiči smradu.
Drakula
Kmecis,zato mi nikad necemo ni igrat takmicenje neko a Hrvati hoce svaki put. Idi spavaj nek ti majka da mlijeka
@krmak valjaj se u blatu stoko i skiči. Pišam i tebe i tvoju fašističku braću. A ako ti ne možeš da spavaš uhljupe lojavi, dođi da ti dam nešto za vječni počinak i povedi mamaru.
user1669598125
@Drakula prestani me vrijeđati hahahahha
nestofino
@user1669598125 @BHDragon eto i mene @Drakula -li da yebemo sve žensko. Ho ho ho ho ho ho
Koliko možete haparatirat pitamo se mi? Desetljećima, stoljećima ili pak...?
DamirS
Kako možete napisati da Messi ima bolje saigrače? Pa koji se to igrač iz Argentine može izdvojiti kao super zvijezda? Evo pogledajte sva velika takmičenja od 2014 do sada, Messi je direktno učestvovao u više od 70% Argentinskih golova i onda neko kaže da se on šlepa uz dobre igrače. Uzmite samo primjer 2014. kada su bili s nama u grupi, bez njegovih golova bi bili zadnji u grupi.
Drakula
Nemas ti pojma skim je maradona igrao i kakvim klubovima je osvajao sve sto je ovaj u barceloni. Ljudi kopacke imali nisu kako treba lopta teska kad te u glavu pogodi na podu si. Njima je danas sve obezbjedjeno lopta ko pero i kopacke isto, a i svi igraci igraju skoro u ligi 5 u argentini.
denimen9
Sudije ih guraju, presmiješno!
user1669598125
@denimen9 ti uvijek neke kontre pucaš a ustvari niko te ne yebe ni 5% jer si rođen kloc,odrastao kao kloc i krepat ćeš ko zadnji kloc
Drakula
Normalno da guraju kad lessi mora osvojit titulu svijeta. A hrvati ce mu braca nasa srusiti taj san i ja kao bosnjak cu da pisam po bali jama. Po komentarima. Najdraze mi je po njima pisat
nestofino
@Drakula ti očigledno po sebi piskis. Jbga
@nestofino bez srkleta i ne nasjedaj na provokacije ovog botine.
nestofino
@BHDragon ma jok brate a i ti malo.. PRIKOČI. Vozdra
user1669598125
@nestofino @BHDragon evo dođite u Hercegovinu braćo ima ovaj Drakula dobru seku a nije puno skupa.50 maraka 2 ipo sata znaći seks,pušenje analno-vaginalno!Fekalije jede za 20 km više:)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.