Diego Lopez van terena do kraja godine

Novi problemi za Sinišu Mihajlovića

Diego Lopez van terena do kraja godine

Endin Čaušević

Golman Milana Diego Costa odsustvovat će s terena do kraja godine zbog povrede koljena,

Nekadašnji golman Real Madrida povrijedio se prije nekoliko dana, a prognoze govore da će s terena odsustvovati do kraja godine. Umjesto njega na golu Milana trenutno se nalazi 16-godišnji Donnarumma.

"Diego Lopez je danas bio na dodatnim pretragama u Španiji kod doktora Mikela Sancheza. Nekoliko mjeseci se mučio sa povredom lijevog koljena i na kraju se desilo ono najgore", saopćili su iz italijanskog kluba.

Lopez je kazao da je imao duže vrijeme problema s lijevim koljenom, ali da nije mislio da je ozbiljna povreda u pitanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Htio sam da branim u prvoj ekipi i zanemario sam bolove u koljenu. Nažalost, morat ću da pauziram, ali se nadam da ću se ubrzo vratiti među stative", rekao je golman Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.