Napravili su plan kako mu saopštiti da je Maradona mrtav: Do tada mu puštaju serije o Pablu Escobaru

Bivši selektor Argentine ne zna za smrt Diega

Napravili su plan kako mu saopštiti da je Maradona mrtav: Do tada mu puštaju serije o Pablu Escobaru

E. Škorić

Prošlo je već poprilično vremena od smrti Diega Maradone kojeg je u međuvremenu oplakao i još oplakuje cijeli svijet.

Dok su se svi pomirili s bolnom istinom i odlaskom Maradone u 61. godini, njegov nekadašnji trener Carlos Bilardo još uvijek nije saznao tu informaciju.

Bilardo je vjerovatno jedina osoba na svijetu od koje se krije da je Mali zeleni napustio ovaj svijet.

"Carlosu smo ugasili sve televizije, ne želimo da sazna za Diegovu smrt jer ga jako voli i zaboljet će ga puno ukoliko to sazna", otkrio je Jorge Bilardo, brat čovjeka koji je s Maradonom 1986. godine odveo na svjetski tron.

Njemu su na Netflixu pustili seriju o Pablu Escobaru uz laž da "gledanje normalnih TV kanala nije moguće zbog problema s antenom, ali svjesni su svi da će prije ili kasnije to morati da sazna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BvFmO9pFYmO/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Sada je Carlosov sin odlučio da Bilardu teške vijesti saopšti nekadašnji član zlatne argentinske generacije Oscaar Ruggeri sa nekoliko saigrača iz 1986. godine.

"Nekoliko igrača iz te generacije sastat će se, posjetiti Carlosa, procijeniti njegovo zdravstveno stanje i pronaći način da mu saopšte za Diega, jer bi on gledajući utakmice i TV kad-tad saznao da je Maradona mrtav", kazao je Carlos.

Bilardo također ne zna za smrt legendarnog argentinskog nogometaša Josea Luisa Browna, koji je preminuo 12. augusta 2019. godine, kada je bio u klinici na liječenju od teške bolesti.

Top Komentari

Hakkinen
Pa ljudi moji do kada više o Maradoni? Svaka čast na tome kako je igrao lopte ali sramota za ostatak njegovog života ali nisam ja ovdje da sudim. Samo želim reći da ste smorili sa Maradonom majke mi.
8 9
BlueBoys
Da je gledao na nebo neki dan saznao bi da ga lazu.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti