Maradonin sin poručio da bi se Messi trebao odreći broja deset u čast njegovog oca

Nada se da će Barcelona penzionisati desetku

Maradonin sin poručio da bi se Messi trebao odreći broja deset u čast njegovog oca

E. Čaušević

Lionel Messi je prošlog vikenda oduševio fudbalski svijet kada je svoj pogodak na poseban način posvetio Diegu Maradoni.

Messi je bio strijelac u pobjedi protiv Osasune, a nakon što je zabio pogodak skinuo je svoj dres, a ispod je bio dres Diega Maradone iz vremena dok je igrao za Newell's Old Boyse.

Ovaj potez Argentinca oduševio je fudbalski svijet, te se on na taj način oprostio od legendarnog Maradone.

Nakon svega oglasio se i Maradonin najstariji sin, Diego Armando Maradona Sinagra, koji je poručio da bi se Messi trebao odreći broj deset kojeg bi Barcelona trebala penzionisati u čast njegovog oca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi timovi u kojima je igrao, uključujući Barcelonu, bi trebali penzionisati broj deset u njegovu čast i u to nema sumnje. Dirnulo me to što je Messi uradio i drago mi je što je tako postupio", rekao je Maradona Junior.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Probisvjet
Ili da pocne koristiti teski drogir?
5 0
realista1982
Ovaj će na kraju predložiti da se svako igranje rukom zove Maradona... Maradoni svaka čast ali dosadan mu ovaj mali...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi