Odmah su mu ugasili televiziju: Od jednog čovjeka se krije Maradonina smrt!

Brat sve otkrio

Odmah su mu ugasili televiziju: Od jednog čovjeka se krije Maradonina smrt!

A. Čaušević

Dok praktično cijeli svijet oplakuje Diega Armanda Maradonu od jednog čovjeka se krije njegova smrt. 

Maradona je preminuo u svom domu u 61. godini od posljedica srčanog udara nakon što je prije nekoliko sedmica imao operaciju.

Vrhunac slave El Pibe je imao 1986. godine kada je Argentinu odveo na svjetski tron. Tada je Gaučose s klupe predvodio Carlos Bilardo.

Upravo je Bilardo trenutno jedina osoba na svijetu od koje se krije smrt Malog zelenog, što je potvrdio i Carlosov brat, Jorge.

"Carlosu smo ugasili sve televizije, ne želimo da sazna za Diegovu smrt jer ga jako voli i zaboljet će ga puno ukoliko to sazna", otkrio je Jorge Bilardo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Za Carlosa Diego je bio sin kojeg nije imao. Dosta puta se zauzeo za njega i vodio ga je sa sobom gdje je god radio", dodao je on.

Inače, 82-godišnji Carlos Bilardo je postao prvi selektor Argentine koji je Maradoni dodijelio kapitensku traku Gaučosa.

Top Komentari

ako1986
Daj vise ste dosadni umro umro umro pa sta danas je umrlo bar 100 ljudi koji su kao ljudi.bili sigurno bolji od Maradone pa zivot ide dalje sta sw sad drami zivot stao...otac i majka ti presele pa ne dramis ovoliko..
7 16
Realist
Diiieeegooo!!!! Diiieeeeeggooooo!!!! Diiieeeeggoooo!!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi