Diego Perotti dva mjeseca van terena

Problemi za Romu

Diego Perotti dva mjeseca van terena

E. Čaušević

Roma je sinoć remizirala na svom terenu protiv Genove (3:3) u prvom kolu italijanske Serije A.

Vučica nije uspjela pobjedom da otvori novu sezonu iako je u tri navrata imala prednost, ali je Genoa uspjela da dođe do jednog boda na Olimpicu.

Paulo Fonseca na ovom meču nije mogao računati na argentinskog veznjaka Diega Perottija koji se povrijedio pred ovaj meč. Roma je potvrdila da je Perotti zadobio povredu tetive koljena i da ga očekuje nešto duža pauza.

Argentinac će van terena biti oko dva mjeseca što znači da će propustiti najmanje osam mečeva u Seriji A. Između ostalih, izdvajaju se utakmice protiv Lazija, Atalante i Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Perotti je i prošle godine muku mučio s povredama zbog čega je odigrao svega 15 utakmica u svim takmičenjima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi