Varnice na terenu: Kolarov i Pellegrini se posvađali zbog slobodnog udarca

Problemi u redovima Rome

Varnice na terenu: Kolarov i Pellegrini se posvađali zbog slobodnog udarca

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su na svom terenu u sjajnoj utakmici remizirali protiv Genove (3:3) u prvom kolu Serije A.

Roma i Genoa su odigrali fantastičan meč u kojem smo vidjeli čak šest golova, te na kraju su zaluženo obje ekipe osvojile po jedan bod. Sezonu je sjajno otvorio i Edin Džeko koji je na ovom meču upisao gol i asistenciju.

Najljepši trenutak utakmice desio se u 57. minuti kada je prelijep gol iz slobodnog udarca postigao Aleksandar Kolarov. Srbijanac je još jednom dokazao da je zaista veliki majstor za slobodnjake.

Međutim, nekoliko minuta kasnije došlo je do svađe između Kolarova i Pellegrinija. Tada je slobodan udarac bio u boljoj poziciji za dešnjaka i Pellegrini je želio da ga izvede, ali to Kolarov nije dopustio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pellegriniju je itekako bilo krivo zbog toga i čak je počeo psovati Kolarovu, a srbijanski igrač mu je samo poručio: "Sada se fokusiraj na fudbal, a kasnije ćemo pričati u svlačionici".

Kolarov je izveo i ovaj slobodnjak, ali je pogodio živi zid. Sigurno je da se rasprava ovog dvojca nastavila i u svlačionici, ali detaljnijih informacija još uvijek nema.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi