Diego Simeone će zbog jednog detalja dobro zapamtiti današnji poraz od Espanyola
Ekipa Diega Simeonea nikada do ove utakmice nije primila dva gola na gostovanju kod Espanyola

Treneru Atletica se ovo nikad nije desilo

Diego Simeone će zbog jednog detalja dobro zapamtiti današnji poraz od Espanyola

S. Pašalić

Atletico Madrid je danas u utakmici 36. kola španske Primere pretrpio težak poraz na gostovanju kod Espanyola rezultatom 3:0.

Gosti iz Madrida će na kraju ove sezone sigurno završiti na drugom mjestu, pa i ne čudi da je došlo do opuštanja u igri, ali Diego Simeone sigurno nije bio sretan što je njegova ekipa upisala visok poraz.

Sve je počelo u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Diego Godin postigao autogol za vodstvo Espanyola od 1:0.

U nastavku je Iglesias u 52. povisio na 2:0, a isti igrač je u 89. minuti sa bijele tačke postavio konačnih 3:0.

Atletico je tako upisao šesti poraz ove sezone u Primeri, ali Diego Simeone će ovu utakmicu zapamtiti s obzirom da trener Atletica na gostovanju kod Espanyola nikada nije primio dva gola, a sada je njegova ekipa uspjela primiti čak tri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi