Diego Simeone komentarisao "kontroverznu" proslavu Cristiana Ronalda

Portugalac glumio Simeonea

Diego Simeone komentarisao "kontroverznu" proslavu Cristiana Ronalda

E. Škorić

Trener Atletico Madrida Diego Simeone razočaran je nakon što je njegov tim ispao od Juventusa u osmini finala Lige prvaka.

Razočarenje je tim veće jer je Atletico u Torino stigao s 2:0 iz prve utakmice, ali čarobni Cristiano Ronaldo je s hat-trickom potopio svoje nekadašnje komšije i Juve odveo među osam najboljih.

"Pritisnuli su nas, moramo im čestitati na takvoj igri. Jednostavno smo bili nadigrani. Juve je bio bolji, zaslužio je da pobijedi", kazao je Simeone, dodavši:

"Sigurno smo mnogo griješili, ali Juve je bio taktički bolji, zato su ostvarili pobjedu".

Novinare je zanimala i reakcija argentinskog stručnjaka na proslavu Cristiana Ronalda, koji je uradio ono što je sam Simeone u prvom meču, kada se uhvatio za međunožje.

"Sigurno je učinio isto što i ja na Wandi, razmišljajući o navijačima i pokazujući osobnost velikog kluba poput Juventusa", poručio je Simeone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Zoilomas
Nije stari vec ti je uzvratio za bezobraznost... sve ostalo je dobro reko ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi