Digne iz Barcelone seli u Juventus?

Nije impresionirao na Nou Campu

Digne iz Barcelone seli u Juventus?

Francuski reprezentativac Lucas Digne bi se ovog ljeta mogao vratiti u Seriju A, gdje je ne tako davno uspješno nastupao za Romu.

Digne je još uvijek član Barcelone ali sve su prilike da neće još dugo biti stanovnik Nou Campa, budući da su njegovi pregovori sa Juventusom navodno već počeli.

Transfer Dignea iz Barce u Juve trebao bi se dogoditi ovog ljeta, ali nije poznato o kojim ciframa je riječ. Ovaj potez Stare dame ujedno bi mogao značiti i da je trenutni prvi izbor na poziciji lijevog beka, Alex Sandro, blizu odlasku iz kluba.

Lucas Digne je u Barcelonu stigao 2016. godine iz PSG-a, a ove sezone je nastupio na 19 utakmica u svim takmičenjima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi