Digne: Želim ostati u Romi

Ne želi nazad u PSG

Digne: Želim ostati u Romi

Endin Čaušević

Francuski fudbaler, Lucas Digne, izjavio je da želi ostati u Romi i naredne sezone.

Digne je u rimsku ekipu stigao pred početak ove sezone na posudbu iz PSG-a, te se brzo izborio za mjesto u prvoj postavi. Francuz ima dobru sezonu iza sebe i ne krije da mu je veliki želja da ostane u Romi i naredne sezone.

"Dolazak u Romu mi je dosta pomogao. Igrao sam skoro sve utakmica i to mi je pomoglo u mom samopouzdanju. Želim da ostanem u Romi i nije mi bitno hoće li to biti transfer ili još jedna posudba. Vidjet ćemo uskoro da li će se moja želja ostvariti", rekao je Digne.

On je dodao da je veoma sretan svojim igrama ove sezone, te da još uvijek nije razgovarao sa čelnicima PSG-a oko njegove situacije u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretan sam u Romi i moja porodica se dobro uklopila u život u Rimu. Sada razmišljam samo o Evropskom prvenstvu pa ću nakon toga razgovarati o čelnicima PSG-a o mojoj budućnosti", dodao je Digne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi