Diletta se konačno vratila na stadion u najizazovnijem izdanju do sada

Izvještava sa stadiona u Veroni

Diletta se konačno vratila na stadion u najizazovnijem izdanju do sada

Endin Čaušević

Sezona u Seriji A večeras se konačno nastavila utakmicom Torina i Parme, a za nekoliko trenutaka počinje meč Verone i Cagliarija.

Na fudbalske terene konačno se vratila i najpopularnija sportska novinarka Diletta Leotta koja će večeras za DAZN izvještavati sa stadiona u Veroni.

Diletta je svojim izdanjem ponovo privukla veliku pažnju, a mnogi su poručili da ju je veoma lijepo vidjeti na fudbalskom terenu.

Utakmica između Verone i Cagliarija igra se od 21:45 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

YouTalkinToMe
Smijesno je ista vise reci za ove objave kojima obicna slika sa instagrama bude povod.
0 2
miki30
Znači dan neprodje a da neobjavite nešto o njoj. Svaka čast, pa više o njoj textova nego o bilo kojem sportisti sa ove planete, alal vam vera.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi