"Ne volim navijati za City, ali ne mogu gledati da baš oni osvoje četiri je*ena trofeja"

Berbatov je bio iskren

"Ne volim navijati za City, ali ne mogu gledati da baš oni osvoje četiri je*ena trofeja"

Endin Čaušević

Do kraja sezone u Engleskoj ćemo gledati veliku borbu Manchester Cityja i Liverpoola za titulu prvaka.

Manchester City brani titulu osvojenu prošle sezone, ali ovaj put Liverpool ima samo bod zaostatka za Građanima.

Do kraja sezone u Premiershipu ostala još četiri kola što nam garantuje da ćemo gledati spektakl. Oba tima su u sjajnim formama, a pored Premiershipa igraju i u polufinalu Lige prvaka i postoji mogućnost čak da okršaj ovih timova gledamo u finalu.

S druge strane navijačima drugih klubova nije baš lako sve to pratiti, a to se posebno odnosi na fanove Manchester Uniteda koji je i ove sezone zakazao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije nekoliko dana oglasio se i nekadašnji napadač Crvenih đavola Dimitar Berbatov koji je priznao da bi više volio da City odbrani titulu iako je gradski rival nego da Liverpool dođe do trofeja.

"Boli sve to gledati, ali morate poštovati Liverpool. Ne voli m da podržavam City, ali ne želim da vidim kako Liverpool ove sezone osvaja čak četiri je*ena trofeja", rekao je Berbatov.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi