Ten Haagovo prvo pojačanje u Manchester Unitedu je pravo iznenađenje

Rijetko je ko ovo očekivao

Ten Haagovo prvo pojačanje u Manchester Unitedu je pravo iznenađenje

Admin Čaušević

Erik Ten Hag već počinje da slaže kockice za Manchester United iako nije završio sezonu u Ajaxu.

Prema navodima medija s Ostrva nizozemski stručnjak je već odabrao svoje prvo pojačanje za Crvene đavole i radi se o pravom iznenađenju.

Na Old traffordu se očekuju velike promjene, a Ten Hag je odlučio da će prva akvizija u njegovom mandatu biti 22-godišnji Tyerll Malacia.

Radi se o lijevom beku koji ove sezone nastupa za Feyenoord te je ostvario značajni napredak i privukao interes bogatih klubova.

Ten Hag je Malaciu pokušao dovesti prošlog ljeta u ekipu Ajaxa, obzirom na rivalstvo između Kopljanika iz Amesterdama i Feyenoorda taj transfer je bio nemoguć.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji navode da će iznos od 20 miliona funti biti dovoljan za dolazak nizozemskog fudbalera u redove Manchester Uniteda.

Crveni đavoli će u ljetnom prijelaznom roku tražiti i desnog beka. Ten Hag je sa sobom iz Ajaxa planirao dovesti Noussaira Mazraouija, ali je Marokanac prema nekim navodima izabrao Bayern.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj ce vec u prvoj sezoni nadovoditi nekih likova iz Holandije da ih se trojica sljedecih trenera nece moci kutarisati.
3 6
Koba84
Zamisli kad ode Klop, Mane i Salah lpool ce past ka kita tresanja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti