Dok je bio na postelji predstavnici Manchester Cityja pred Raiolu stavili nevjerovatan zahtjev

Posjetili ga u bolnici

Dok je bio na postelji predstavnici Manchester Cityja pred Raiolu stavili nevjerovatan zahtjev

Admin Čaušević

Mino Raiola je preminuo u 55. godini. 

Najpoznatiji menadžer na svijetu je izgubio bitku za život nakon što je nekoliko mjeseci bio teško bolestan te na kraju nije izdržao.

Čuveni Italijan je slovio za najmoćnijeg agenta na svijetu i na ljeto je trebao realizovati nekoliko vrhunskih transfera.

Među igračima koji su se nalazili pod njegovom ''zaštitom'' je i Erling Haaland, sjajni Norvežanin koji već duže vrijeme briljira u dresu Borussije Dortmund.

Već sedmicama se nagađa kako je Haalandov transfer u Manhester City gotova stvar i da je samo pitanje vremena kada će posao biti završen.

Pojedini mediji su Raiolu u četvrtak proglasili mrtvim, međutim ubrzo je uslijedio demant i od strane samog Italijana s porukom da je jako ljut zbog svega.

Oglasi

Ipak, ta vijest je bila alarm za predstavnike Manchester Cityja koji su prema nekim navodima doputovali u Milano i posjetili Raiolu.

Dok je superagent bio na postelji i borio se za život predstavnici Građana su od njega tražili da ubrza stvari kako bi se ozvaničio Haalandov transfer.

Tražiti nešto ovako od čovjeka u momentima kada se bori za život zaista djeluje nevjerovatno, ali i potvrđuje koliko je moderni fudbal bezosjećajan i brutalan.

Ko će naslijediti Raiolino poslovno carstvo?

Ranije tokom dana je TuttoMercatoWeb objavio da bi se Zlatan Ibrahimović na ljeto mogao pridružiti Raiolinoj agenciji, radeći kao agent uz Mininog rođaka Vincenza Raiolu, koji će preuzeti poslovno carstvo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prošle godine su već kružile glasine da švedski napadač razmišlja o budućnosti kao agent i da bi ga smrt njegovog mentora mogla potaknuti da preuzme posao.

Vincenzo Raiola, Minov rođak, radio je uz super agenta posljednjih 15 godina i spreman je preuzeti uzde agencije, predstavljajući igrače poput Erlinga Haalanda i Paula Pogbe te Gianluigija Donnarumme.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Kako možete biti toliko glupi da nasjedate na ovo… pa nije on jedini covijek u cijeloj agenciji koji je zadužen za transfer glupaci jedni…
10 0
hake
Umro je Ivica Osim! Yebo vas Mino Raiola više, kako ne dosadite sami sebi?
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi