Berbatov govorio o Unitedu, ali i otkrio favorite u završnici sezone

Legendarni bugarski napadač

Berbatov govorio o Unitedu, ali i otkrio favorite u završnici sezone

Haris Zilić

Liverpool ove sezone igra nevjerovatno.

Redsi su osovjili trofej u Liga Kupu, očekuje ih finale FA Kupa protiv Chelsea, polufinalni dvomeč lige prvaka protiv Villareala, a i u prvenstvu su u borbi za titulu zajedno sa Manchester Ctiyem.

Tim sa Anfielda ima priliku da ove sezone uzme četiri trofeja što se izgleda ne sviđa legendarnom Dimitru Berbatovom bivšem napadaču manchester Uniteda.

"Da se razumijemo, ne navijam za City, ali sumnjam da može Liverpool osvojiti četiri trofeja", rekao je Berbatov smatrajući da bi u finišu mogli gledati jednu od najuzbudljivjih sezona u evropskom fudbalu.

Također Berbatov se osvnuro na novu eru Manchester Uniteda sa Erikom Ten Hagom i smatra da treba dosta promjena u igri i taktici da bi rezultati lagano došli na svoje mjesto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool i City su ove sezone daleko ispred svih u evropskom fudbalu i neki već prognoziraju njihovo finale u Ligi prvaka, tako da Real Madridu i Villarealu daju skoro minimalne šanse da mogu do velikog finala u Parizu.

Što se tiče Premiershipa, Manchester City ima bolji raspored do kraja sezone, ali Građani bi mogli više biti skoncetrisani na toliko željeni trofej u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi