8

Komentari (8)

saju701
Da se razumijemo Hajduk je dobio Dinamo ali titulu nece uzeti pa oni da nemaju Livaju ko zna gdje bi bili.
Eno30
Otjerose Bracu Mamice i Dinamo tone sve dublje i dublje. Rijeka ih izbaci iz cupa, a sad ih najveci rival pobjedi 2 nula i obe te tekme izgubise na Maksimiru.
Prazina
Gdje tone dublje i dublje? Imaju utakmicu manje i pet bodova manje od vodeće Rijeke. I što onda? Zašto moraju biti stalno prvaci u HNL-u? Ova velika četvorka je baš velika i svako može svakog da pobijedi i što je tu čudno? A o Mamićevoj snazi dovoljno je spomenuti njegovo priznanje kako potkupljuje sudije. Pametnom dosta
Toniche
Realno je da ce ispasti iz Euro league.. Realno je da ce izgubiti titulu.. Mozda cak nece biti ni u 3 mjesta za Europu.. I ti kazes ne tonu.. Pa gazili su sve ko plitak potok.. Ubijali ko mraz paprike.. Dok je Mamica bilo je Dinama a sada lagano od sljedece sezone sredina tabele i to je to.. Europu vide mozda na TV ako budu imali love da plate TV pretplatu u struju..
pero98
Dobro ajde, u srijedu će Hajdukov zaostatak biti -6.
Toniche
Nema Mamica nema ništa od toga.. Ispadaju iz trenutnog euro takmicenja u nize u konferenciju osim ako ne uzmu bod West Hamu a Hajduk ih ubio ko mraz paprike.. Popušit ce ligu.. A mozda i popuše i prva 3 mjesta za europu.. Lagano slijedece sezone sredina tabele i Europu gledaju na TV ako budu imali para da plate TV pretplatu i struju..
Biorazgradiv
J ti mamic mamu trolcino bez mozga
pero98
Biorazgradiv, hvala na komplimentu. Btw, kad si već navijač Dinama, daj mi reci, kako ti je Dinamo prošao u kupu? Pozdrav iz grada dvostrukih osvajača dvostruke titule Rijeke.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.