Jakirović iznenadio postavom, a Dinamo onda pregazio rivala
FOTO: igor Kralj/PIXSELL

Sigurna pobjeda Dinama pred svojim navijačima

Jakirović iznenadio postavom, a Dinamo onda pregazio rivala

S. Mlaćo

U Kupu Hrvatske nema iznenađenja u četvrtfinalu. Hajduk je jučer sa 5:0 pregazio Varaždin, dok je Rijeka danas sa 1:0 slavila kod Rudeša.

Dinamo je na Maksimiru ugostio Goricu i sve riješio nakon 45 minuta. Bilo je 2:0, a na kraju je završilo 4:0.

Sergej Jakirović je ostavio na klupi Brunu Petkovića, u napad stavio Frana Brodića i Sandra Kulenovića, te u formaciji 4-4-2 započeo meč.

Dinamo je poveo već u osmoj minuti. Sučić sjajno šalje loptu u prostor za Vidovića, a ovaj kroz noge šalje loptu golmanu Radoševiću.

Dinamo je nastavio da plete mrežu oko gola rivala i u 27. minuti Fran Brodić pogađa za 2:0. Halilović je uradio veliki dio posla, dodao Vidovića, ovaj šutira, lopt ase odbija do Brodića koji šutira i pogađa za 2:0.

Oglasi

Gorica je mogla smanjiti već u 30. minuti. Jurić je izašao sam na golmana Dinama, nije pogodio, a mogao je i asistirati, te je moglo lako biti 2:1. Do kraja bez uzbuđenja, a onda nakon pauze Dinamo ubrzo zabija za 3:0.

Đekić je srušio Vidovića, a Kulenović uzima loptu i sigurno pogađa za 3:0. Sve je već tada bilo riješeno, a ostalo je još pola sata igre.

Gorica je nakon toga imala prečku, a zatim Brodić za Dinamo promašuje cijeli gol. Uzvraća Gorica, Matavž puca, Zagorac brani.

Tempo je nakon toga pao, Dinamo je imao sigurnu prednost, a Gorica pokušavala postići počasni pogodak. U 84. minuti bilo je 4:0. Mladi Vrbančić koristi asistenciju Kulenovića i to je četvrti pogodak u mreži Gorice.

Ostalo je 4:0 i sigurno u Dinamu mogu biti zadovoljni. U Evropi su prošli Betis, a zatim u prvenstvu za vikend savladali Rijeku 1:0. U prvenstvu nastavljaju bitku za prvaka sa Rijekom i Hajdukom i nema sumnje da će biti veoma zanimljivo. Dinamo za vikend u prvenstvu ima neugodno gostovanje kod Osijeka.

Četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa:

GNK Dinamo - HNK Gorica 4:0

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi