Dinamo i dalje bez Izeta Hajrovića

Modri putuju na megdan Istri

Dinamo i dalje bez Izeta Hajrovića

S. Mlaćo

Dinamo će u narednom kolu 1. HNL u goste Istri iz Pule. Dinamo je veliki favorit u tom meču, no svakako da će Modri to morati da opravdaju na terenu.

Bh. internacionalac Izet Hajrović nakon povrede počeo je sa treninzima, no neće biti na raspolaganju za sutrašnji meč.

Potvrdio je to uoči utakmice trener Dinama Nenad Bjelica, koji je naveo da pored Hajrovića i timu neće biti Marina Leovca.

"Njih dvojica nisu na raspolaganju, ali Hajrović će vjerojatno biti u sastavu u sljedećoj utakmici. Jedna privilegirana situacija u kojoj 23 igrača konkuriraju za 18 mjesta. To su slatke brige za mene kao trenera i nadam se da ću odabrati najbolje", kazao je Bjelica.

Hajrović sa terena odustaje već mjesec dana, a u timu će se sigurno Amer Gojak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo trenutno nad Rijekom ima dvadeset bodova prednosti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi