9

Komentari (9)

Neddim1
Za ovo je zasluzan samo jedan covjek ZDRAVKO MAMIC!!!
enko
Gigantmostarski,od jutros vidim da je hrvatska repka i hrvatski klubovi dobili novog glasnogovornika,smanji malo,sta se palis.
jony1919
Nemaš potrebe pljuvat čovjeka, sve što je napisao je istina, i za Leeds i za hrvatske igrače.. naši igrači su miljama daleko od ovakvih transfera i klubova i to treba prihvatit...
GigantMostarski
Procitam od ovih kmetova koliku mrznju sijaju kad Hrvatska izgubi i kolika im je radost pa moram malo stat uz. Stanem i uz reprezentaciju BiH kad isti ti kmetovi ili ti ga "fanatikosi" pljuju cak i po Bosni, a eto ko vole je. Ja sve sto sam reko, reko sam istinu i sve sto pisem istina je. Nikog ne provociram al me provocira kad vidim kakvi sve jadnici komentiraju vijesti. Ovo ne vazi za tebe enko, ovo vazi za one imbecile sto jedva docekaju da Hrvatska izgubi. Sportski pozdrav :)
Realist
Bravo majstori tako se posluje a ne ko ovi nasi za 10 godina transfera nisu zaradili vise od 3 mil
Randomac
Leeds veliki Klub?? Ma to je propalica obicna poput halilovica, pjace i ostale. Znase gdje ce zavrsiti :)
GigantMostarski
Covjek koji komentira i drugima govori da su propalice, a zaradile su u karijeri onoliko koliko ti i tvoja familija necete nikad zaradit je propalica. Nauci malo gramatiku vlastitog jezika prije nego sto pocnes tipkat, mutavac. I za tvoju informaciju Leeds je jako velik klub u Engleskoj samo si vjerovatno previse mlad pa ne znas ili mozda nisi mlad nego si jednostavno zatucani iskompleksirani starohan iz srednje bosne
salt_city
Tačno, Leeds je veliki klub za Engleze a mi ćemo im ko nešto pametovat.. A o transfer politici Dinama je suvišno komentarisat, možemo se samo ugledat na njih..
GigantMostarski
Jos jedan talenat u nizu koji ce igrat za velike klubove kao sto je to slucaj za 80% hrvatskih igraca. Nema labavo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti