Dinamo je kralj pregovora i transfera: Nova nevjerovatna cifra je u igri
Foto - gnkdinamo.hr

Gvardiol sve bliže Leedsu

Dinamo je kralj pregovora i transfera: Nova nevjerovatna cifra je u igri

M. Šljivak

Zagrebački Dinamo pregovara sa engleskim velikanom Leeds Unitedom o transferu 18-godišnjeg defanzivca Joška Gvardiola.

Tim sa Elland Roada ozbiljno je zainteresovan za ovog fantastičnog štopera, a pregovori između dva tima o njegovom transferu traju već određeni period.

Dinamo je već odbio ponudu Leedsa od 20 miliona eura, ali Leeds ne odustaje, pa su jučer poslali novu ponudu i to veoma primamljivu.

Ovog puta Leeds nudi 22 miliona eura i čak 20 procenata od naredne prodaje fudbalera. Ipak, Dinamo za sada ne prihvata ovakvu ponudu i oni su spremni da Gvardiola puste za 25 miliona eura i procenat od naredne prodaje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

S obzirom na to koliko Leeds želi ovog fudbalera gotovo je sigurno da će na kraju i pristati. Dinamo će tako napraviti još jedan veliki transfer i ponovo potvrđuju da su zaista fenomenalni u prodaji fudbalera.

Gvardiol je velika nada hrvatskog fudbala i predviđa mu se velika karijera.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Za ovo je zasluzan samo jedan covjek ZDRAVKO MAMIC!!!
4 0
Realist
Bravo majstori tako se posluje a ne ko ovi nasi za 10 godina transfera nisu zaradili vise od 3 mil
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi