Spremaju se promjene u svlačionici Dinama: Kakva sudbina očekuje Menala i Gojaka?

Prometno u redovima Modrih

Spremaju se promjene u svlačionici Dinama: Kakva sudbina očekuje Menala i Gojaka?

H. Zilić

Dinamo Zagreb priprema se za novu sezonu.

Modri su nedavno ozvaničili najveći ulazni transfer u historiji kluba dovođenjem Boška Šutala, a prema pisanjima medija u Hrvatskoj, Dinamo očekuje čišćenje svlačionice.

Tačnije, nakon završne faze priprema znat će se tačno koji igrači odlaze na posudbu, a u opticaju ima nekoliko prodaja, prije svega evropske klubove je impresionirao Josip Šutalo.

Ono što najviše zanima bh., javnost su Luka Menalo i Amer Gojak.

Prema informacija iz tamošnjih medija Menalo i Gojak su u planovima Dinama i u novoj sezoni tako da neće u potragu za novom sredinom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Menala je postojao interes nekoliko klubova, posebno nakon sjanih partija u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali pomenuti bh. dvojac će najvjerovatnije biti dio Dinamove svlačionice i u novoj seoni.

Ipak, mnogo više informacija znat će se sredinom mejseca jula kada kreće i nova sezona u HNL-u, dok krajem jula Dinamo oečkuju prvi mečevi drugog pretkola Lige prvaka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Hajde sad Hadzija, dovedi ih obojicu u najveci klub u BiH.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi