31

Komentari (31)

Gdje vam je sada Hajrovic, ljubitelji Hajrovica jedanko prebacuju Prosineckom sto nama Hajrovica u reprezentaciji, Hajrovica nije bilo nikako u prvoj postavi Dinama protiv Atalante.
gogs
Znaci Dinamo - Sarajevo 12-0 bi bilo
mirza24
Svaka cast Dinamo a oni cergari iz pasaluka bg opet po supk. od Svaba
Chupy
Nasa liga je Šabanija!
daca
pisite ga sto gledate nasu ligu onda konji
Aldin Neki
Kakve veze novinari imaju prosti faktori sa nogometu. Naslov je prost.
Benjamingst
Problem je u SAVEZU BIH. Oni nista nerade da se poboljsa domaca liga, klubovi koji nemaju para namjestaju utakmice da bi sta zatadili. Kad se ode u EUROPU 1 do 3 pretkola nasi klubovi su out. Ma kod nas nista nevalja bitno da se krade...
gaziiiiJAaaa
Dilaveru, ako imas MOZGA, ne.mikenjaj SPORTSKO DRZAVLJANSTVO dok je ROBI SELEKTOR..jer bit ce alternativa MAJSTORIMA poput ZUKANOVICA, SUNJICA, SARICA..
dragonBH
fkt bi nam dobro doso defanzivno.. moze igrat i zadnjeg veznog i stopera, zagarantovano mjesto u repki!
yossarian
@MiaGazija Khalifa Ko o čemu....
burek_sa_mesom
HUSREF MUSEMIĆ ZVANI "HUSREF OSMICA" HAHAHHAHAHAHAHAHAH
bk123
Bravo za Bjelicu i taktiku..i bravo za igrace. Neznam sta čekaju al Dilaveru pod hitno riješit papirologiju, grijeh je da takav igrač nije u reprezentaciji.
bk123
Pogotovo sad kad su i Saudijci progledali pa zacerali ona dva panja od igrača..valjda i Prosinečki pogleda
Benjamingst
DILEVER 99.9% ceka poziv Austrije....
bk123
Ako je tako ne treba mu nitko zamjeriti..
Benjamingst
BK123 VOLIM BiH ali treba biti iskren da kod nas SPORT ide silaznom putanjom. Pogledaj kad nasi 11 igraca izadju na teren niko od njiha niti zna zasto igraju, niti znaju zbog cega igraju bitno je biti radi reda pa sta god dase desi. Mi gubimo od Finske I Armenije I iz 6 utakmica imamo 7 bodova... uzasno
Bulle
Zovite Hajrovica covjek je standardan :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.