Objavljene fotografije budućeg stadiona Dinama, u ovom dijelu Evrope ne bi imao konkurenciju!
FOTO: GNK Dinamo Zagreb

Kapacitet 34.000 mjesta

Objavljene fotografije budućeg stadiona Dinama, u ovom dijelu Evrope ne bi imao konkurenciju!

A. Čaušević

Ono o čemu mnogi navijači u regionu sanjaju za pristalice Dinama to je realnost. 

Modri su četvrtfinalisti Europa lige i sigurno među najorganizovanijim evropskim klubovima što na terenu pokazuju iz sezone u sezonu.

Dinamo je danas otišao korak dalje i predstavio futurstički izgled novog stadiona koji na ovim prostorima definitivno ne bi imao konkurenciju.

Radi se o stadionu UEFA kategorije 4 sa 34.000 naktrivneih mjesta i čak 3000 VIP loža te mnogim drugim modernim pogodnostima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

[NOVI STADION] U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Saturday, April 10, 2021

Iz zagrebačkog kluba su saopštili da bi kompletna investicija iznosila oko 60 miliona eura i mogla bi se ralizovati za četiri godine.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedo_os
Pa ovih 60mil će za ovu sezonu zaradit, prodaju Majera i Oršića plus zarada od Evrope. A za naše standarde je i zarada od 100 hiljada premija ?
4 0
Tas14
Mi komentarišemo i gledamo Air Albaniju i Maksimir umjesto da tupavo renoviramo Koševo za 20 Mil €.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi