9

Komentari (9)

donado91
GNK Dinamo,gradjansko nogometni klub je klub i grada Zagreba.Grad Zagreb mora da sudjeluje isto tako kao i klub u izgradji Stadiona.Tako ca ce DInamo izaci nekih 30milki :)
Tas14
Mi komentarišemo i gledamo Air Albaniju i Maksimir umjesto da tupavo renoviramo Koševo za 20 Mil €.
dinass
Sto Kosevo?Za te pare se od Bilinog ili Grbavice moze napraviti Old Traford.
ludilobrale
Kosevo do kraja mjeseca ide Sarajevu a stize i novi generalni sponzor. A Sarajevo ce u periodu od 10 godina u Kosevo uloziti 10mil. Ustvari nece uloziti ziive pare posto vlasnik Nam i jeste gradzevinski tajkun vjerovatno ce i njegova firma raditi Kosevo.
Tas14
Sta se odma fataš na izbor stadijona nema veze koji je samo da renoviramo bilo koji ali vrhunski
Tas14
@dinass Grbavica se nemože proširiti zbog ceste i mal je stadion da bude reprezentativan. Koševo ima prostora za razliku od svih stadiona ima kapacitet. Zato KOŠEVO IMA BUDUĆNOSTI
vedo_os
Pa ovih 60mil će za ovu sezonu zaradit, prodaju Majera i Oršića plus zarada od Evrope. A za naše standarde je i zarada od 100 hiljada premija ?
bk123
Sto i neka video prezentacija stadiona u regionu, a sve ostane na tome.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.