Dinamo poslao Luku Menala na novu posudbu
Foto: NK Olimpija

Predstavljen na Stožicama

Dinamo poslao Luku Menala na novu posudbu · Zvanično

Mladi bosanskohercegovački fudbaler Luka Menalo narednu sezonu će provesti u redovima Olimpije.

Iako je u ljeto 2018. u Dinamo stigao s etiketom najvećeg talenta u BiH, Menalo se u zagrebačkom klubu nije uspio izboriti za veću minutažu i primoran je i narednu sezonu provesti na 'kaljenju'.

Nakon što je prethodno minute bilježio u dresu Slaven Belupa, putem zvanične stranice Olimpija je saopštila da je Menalo sada stigao na posudbu na Stožice, gdje će nakon Tomislava Tomića i Asmira Suljića biti treći fudbaler iz BiH.

"Dobro sam se snašao u Ljubljani, stvarno sam zadovoljan i moram priznati da nisam znao da je grad toliko lijep. Došao sam u najveći slovenački klub s namjerom da osvojim duplu krunu, a na meni je da svojim kvalitetom obogatim igru Olimpije i opravdam povjerenje", kazao je Menalo nakon potpisa.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Menalo je za Olimpiju već imao priliku odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, a u klubu vjeruju kako se radi o velikom potencijalu i nemaju dilemu da će biti od velike pomoći treneru Safetu Hadžiću u sljedećoj sezoni.

Top Komentari

KRKAN
ZAVRSIT CE KAO SVI MLADI IGRACI IZ BIH KOJI SU DOSLI U GNKD I TO NAPOMINJEM MLADI, POSTO IMA POGLUPIH LJUDI OVDJE, ODMAH CE POMINJATI HAJROVICA, GOJAKA I DR.
0 7
gumenakita
Sretno momcino!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije