Tek stigao, a već odlazi: Dinamo šalje Menala na posudbu

Nije se naigrao u Dinamu

Tek stigao, a već odlazi: Dinamo šalje Menala na posudbu

Luka Menalo bi, prema pisanju Sportskih novosti, mogao napustiti redove Dinama do kraja januara.

Na Maksimir je Menalo stigao ljetos s titulom jednog od najvećih talenata u BiH, no kako se tokom prethodne polusezone nije naigrao, sve se više nagađa o odlasku na posudbu kako bi sakupio potrebno iskustvo u još uvijek razvonoj fazi karijere.

Zagrebačke Sportske novosti pišu kako će uz Menala klub najvjerovatnije još napustiti Mario Musa i Alexandru Matel, navodeći kako je za njih, s obzirom na smanjeni fond utakmica na proljeće, bolje da minutažu skupljaju u nekoj drugoj sredini.

Kao nova destinacija u Menalovoj karijeri prethodnih dana se pominjao poljski prvoligaš Gornik Zabrze u kojem bi se trebao zadržati do ljeta, nakon čega bi se pokušao ponovo nametnuti u Dinamu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bjelica je Menalu jesenac priliku dao 12 puta, no sakupio je sveukupno 400 minuta, što iznosi svega 33 po utakmica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
On ima potencijal da bude ogroman igrac a glup trener mu neda pravu priliku nek ide gdje ce igrati tamo ce najprije postati zvijezda
4 0
milivoje
Dečko povrijedio trbušni zid,neće on nigdje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi