Dinamo pronašao još jednog talentovanog igrača u regionu
Dinamo je imao fantastičnu godinu, ali već razmišlja o novim akvizicijama u januaru

Mladi igrač s Kosova dolazi na Maksimir?

Dinamo pronašao još jednog talentovanog igrača u regionu

Edmir Škorić

U Dinamu je uspješno okončana 2018. godina, pošto je klub izborio nokaut fazu Evropske lige i suvereno drži prvo mjesto u HNL-u.

I dok su igrači na odmorima, čekaju praznike, a Nenad Bjelica je na skijanju, uveliko se piše o novim pojačanjima hrvatskog prvaka

Navodno u klubu već traže adekvatna pojačanja, a jedno od mogućih je Josip Mišić, nekadašnji veznjak Rijeke koji se nije najbolje snašao u Sporting Lisabonu.

On bi već u januaru mogao u Dinamo, mada Modri imaju zaista veliki broj igrača u sredini terena i pitanje je ima li mjesta za Mišića?

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osim njega, Dinamo je navodno zainteresovan i za 17-godišnjeg Bujara Pllana, igrača kosovskog Trepča '89 koji će htjeti da dođe na Maksimir i pokaže svoje kvalitete.

On bi trebao da dođe u Zagreb, a Dinamo je inače poznat po tome što u regionu otkriva talentovane klince i onda od njih stvara vrhunske igrače koji poslije koštaju milione.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Dinamo nije poznat samo po tome što otkriva klince i radi od njih skupe i vrhunske igrače. Igrači i menadžeri silom se guraju tamo jer znaju da je to najveći klub u regiji. Oni kupe 30-40 klinaca jer si to mogu priuštiti i onda od svih njih naprave 1 ili 2 vrhunska igrača.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi