Papreno, papreno: Dinamo odredio cijenu za Gojaka

Bh. reprezentativac je Dinamovo blago

Papreno, papreno: Dinamo odredio cijenu za Gojaka

Nakon sjajno odrađene polusezone bh. reprezentativac Amer Gojak našao se na radaru brojnih renomiranih klubova.

Novopečeni "A" reprezentativac BiH je ne tako davno bio u trećem planu, pretjerano mu nije vjerovao ni Nenad Bjelica, ali čim je dobio pravu šansu iskoristio ju je i postao jedan od vrijednijih eksponata u Dinamovom izlogu.

Gojak u posljednje vrijeme naprosto igra u životnoj formi i potvrđuje zbog čega nosi etiketu vjerovatno najtalentovanijeg nogometaša kojeg BiH ima u ovom momentu, a kada je tako onda je i jasno da će ga Dinamo teško tuže zadržati u svojim redovima. Interesovanja na tržištu ne nedostaje, spominju se Southampton, Sevilla, Porto..., a sada je poznato i koliko će Modri tražiti za eventualni transfer.

"Velik interes vlada za četvoricom Dinamovih nogometaša koji su sjajno odradili prvu polusezonu", otkrivaju Sportske novosti, pa, između ostalog, dodaju: "Cijena za Gojaka je 15 miliona eura".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zainteresovani klubovi će, dakle, morati dobro da odriješe kesu ukoliko mladog Gojaka žele vidjeti u svojim redovima. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opca123
Gledam svaku Dinamovu utakmicu i ne vidim čemu toliko dizanje Gojaka. Dobar tehničar, jak u duelu ali spor, jedan od najsporijih u Dinamu a to vani ne prolazi - 0 golova i 1 asistencija u HNLu dosta govori, dosta neefikasan, često promašuje zicere. Može proći za nekisrednji klub liga petice, više ne.
14 37
19211921
kako hodaju cijene na trzistu zadnjih godina, postena cijena...
33 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi