Dinamo s Bosancima večeras ide po historijski uspjeh

Poznat sastav Modrih za Viktoriju

Dinamo s Bosancima večeras ide po historijski uspjeh

E. Čaušević

Fudbaleri Dinama večeras igraju historijsku utakmicu na Maksimiru protiv Viktorije Plzena u okviru šesnaestine finala Evropske lige.

U prvom meču prije sedam dana Viktorija je slavila pred svojim navijačima sa 2:1, ali u Dinamu su itekako zadovoljni rezultatom pred revanš. Ovo je historijski meč za Modre jer se mogu naći u osmini finala ovog takmičenja što bi sigurno bio nevjerovatan uspjeh.

Utakmica se igra večeras od 18:55 sati na Maksimiru i prema svemu sudeći stadion će biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer za ovaj meč vlada nevjerovatno interesovanje. Iako je do utakmice ostalo još tri sata mediji u Hrvatskoj prenose da je već poznat sastav Dinama.

Dinamo će po historijski uspjeh krenuti veoma ofanzivno, a u početnom sastavu će biti u bh. dvojac Izet Hajrović i Amer Gojak. Sigurno je da se od Hajrovića očekuje mnogo toga u napadu, dok će Gojak biti zadužen za kreiranje akcija.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dinamo će igrati u sastavu: Livaković, Leovac, Dilaver, Theophile, Moharrami, Ademi, Gojak, Olmo, Oršić, Hajrović i Petković.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi