Današnjem porazu Dinama baš niko se nije nadao

Šibenik slavio na Maksimiru

Današnjem porazu Dinama baš niko se nije nadao

E. Škorić

Potpuno neočekivano je večeras Dinamo poražen od Šibenika s 2:1 u susretu 18. kola HNL-a.

Dinamo je bio veliki favorit u ovom meču koji je odigran na Maksimiru, no Modri su poraženi po treći put ove sezone i sada će nakon 18 kola ostati izjednačeni s Osijekom, koji također ima 39 bodova, a koji je nešto ranije danas pobijedio Istru s 1:0.

Sahiti je u 13. minuti postigao gol za Šibenik, no samo devet minuta nakon toga Atiemwen vraća stvari na početak i djelovalo je kako će Dinamo do kraja rasuti goste.

Ipak, novi šok za Dinamo u 65. minuti, kada Jurić postiže gol za 2:1 i na kraju pobjedu hrabrog Šibenika, koji ide na sedmo mjesto sa 19 bodova.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Josip Kvesić je igrao 90 minuta za goste, dok Izet Hajrović nije dobio šansu s klupe kod Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Dogodi se. Ako se sve poklopi moglo bi se dogodit tri kluba za naslov.
1 2
user1583752673
Prodato
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi