Dinamo u Argentini završio fantastičan transfer
Foto - EPA

Mladi napadač stiže u Zagreb

Dinamo u Argentini završio fantastičan transfer

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo završio je još jedan zanimljiv transfer.

Novi fudbaler hrvatskog prvaka postat će 18-godišnji Argentinac Matias Godoy, jedan od najvećih fudbalskih talenata u ovoj zemlji.

Kao što su to hrvatski mediji prethodnih dana i najavili, Dinamo je završio transfer s ekipom Atletico Rafaela i Godoy će se ubrzo pridružiti ostatku ekipe Dinama.

Talentovani napadač doći će na šestomjesečnu posudbu za koju će Modri platiti 300.000 eura, a na kraju sezone imat će priliku da ga otkupe za milion i po eura.

Ako se to desi argentinski tim će imati i procenat od buduće prodaje ovog fudbalera, koji bi mogao biti još jedna 'zlatna koka' zagrebačkog tima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Godoy je veliki talenat i predviđa mu se velika karijera, a u Dinamu će sasvim sigurno imati prave uslove za razvoj.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi