Iz zatvora u ložu: Mamić stigao na Maksimir i otjerao BBB!
Foto: Hina, Index

Pušten na slobodu

Iz zatvora u ložu: Mamić stigao na Maksimir i otjerao BBB!

Zoran i Zdravko Mamić su danas pušteni iz pritvora u Remetincu nakon što im je sud dopustio izlazak uz jamčevinu.

Kontroverzna braća su se odmah nakon izlaska na slobodu uputila prema Maksimiru, gdje Dinamo večeras igra protiv Fole Esch. Zdravko se smjestio u ložu, gdje su ga zaposlenici i fanovi dočekali aplauzom.

Oni drugi, koji čine ogromnu većinu navijača Dinama, odlučili su se na odlazak kući. Bad Blue Boysi su bili spremni i večeras pružiti podršku svom klubu na još jednoj utakmici, ali su odustali kada su shvatili da će utakmici prisustvovati i čovjek protiv kojeg se svim silama bore već godinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na utakmici je i prvi čovjek HNS-a Davor Šuker, koji je pružio podršku kontroverznoj braći nakon hapšenja riječima da će "Zdravko Mamić uvijek biti nevin".

Ukratko, na utakmici su svi osim onih koji tamo trebaju biti. Nedjeljna navijačka idila sa Maksimira je trajala baš kratko...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.