Dinamo u posljednjim satima prijelaznog roka doveo veliko pojačanje

Mišić stiže na posudbu

Dinamo u posljednjim satima prijelaznog roka doveo veliko pojačanje

E. Škorić

DInamo i Sporting Lisabon uspjeli su u finišu prijelaznog roka postići dogovor, pa put Zagreba kreće bivši igrač Rijeke Josip Mišić.

Mišić je 26-godišnji veznjak koji je igrao za Rijeku i Osijek, a Sporting ga u Dinamo šalje na posudbu i on neće imati pravo nastupa u Evorpskoj ligi do kraja godine.

To znači da će igrati samo domaća takmičenja i eventualno će ga Modri prijaviti ako prođu u nokaut fazu Evropske lige.

Mišić je prošle sezone blistao na posudbi u PAOK-u i bio izabran u najbolju ekipu grčke lige. Zabio je šest golova uz 11 asistencija. Mogao je ponovo otići u Grčku, ali vjeruje da će igrama u Dinamu biti na oku selektoru Hrvatske Zlatku Daliću.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Glupi Sporting, dinamo ce ga nekome za godinu prodati za 15tak milijuna. Pojeo ja ****o ako ne bude tako
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi