Dinamo već odlučio šta raditi s Hajrovićem?

Hrvatski mediji prenose

Dinamo već odlučio šta raditi s Hajrovićem?

A. Čaušević

Svlačionica Dinama kada su u pitanju bh. fudbaleri bi se u narednom periodu mogla svesti samo na Amera Gojaka. 

Prema pisanju hrvatskih medija Dinamo je odlučio da se riješi Izeta Hajrovića. Krilnom fudbaleru ugovor s Modrim ističe na zimu i jedan je od najplaćenijih igrača HNL-a.

Hajrović u zagrebačkom klubu godišnje zarađuje 850.000 eura zato će Dinamo tražiti način da postigne sporazumni raskid saradnje s povremenim bh. reprezentativcem.

Sudbina Emira Dilavera zavisit će od one Nenada Bjelice. Svi Bjelicini pomoćnici su prošle sedmice dobili otkaze. Ukoliko Bjelica ode, vjerovatno isto čeka i odličnog štopera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je odlučio da za narednih šest mjeseci igračima prvog tima smanji platu za 66 posto te vrati 33 posto za isti period kada prvenstvo ponovo započne. Međutim, igrači i Bijelica su taj prijedlog odbili.

Prvotimci Dinama su dobili anekse ugovore sa smanjenjim primanjima. Rata s kraja marta im još nije uplaćena. Ukoliko potpišu aneks ugovora, onda će dobiti i novac.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red Bull
koji k.. ponavljate tekst?!
3 1
Edin Merlin
Nije htio u Sarajevo,sad neće nigdje.... Zinulo dupe za parama,nabodem i njega i NHL na rinuka...!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi