Luka gledaš li? Modrić iz Zagreba dobio moćnu poruku!
Jasno je šta navijači Dinama žele (Foto: Sanjin Strukić / Pixsell)

Navijači rekli svoje

Luka gledaš li? Modrić iz Zagreba dobio moćnu poruku!

Midhat Šljivak

Luka Modrić danas je iz Zagreba i s Maksimira dobio više nego jasnu poruku. Ponovo su navijači istakli njegov dres s brojem 10 dok je igrao za Dinamo.

Budućnost Luke Modrića još uvijek nije poznata. Hrvatskom fudbaleru ističe ugovor s Real Madridom na kraju sezone, a on još uvijek nije donio odluku gdje će igrati od naredne.

Dinamo čini sve kako bi Luku nakon 16 godina vratio na Maksimiru. Jučer su zakupili stranicu u madridskom sportskom listu Marca i za nju su izdvojili nešto više od 40.000 eura.

"Imalo bi smisla", pisalo je na hrvatskom i španskom jeziku uz priloženi dres Dinama s brojem 10 i prezimenom Modrić.

Isti taj dres danas se pojavio na tribinama Maksimira. Navijači već odavno tako prizivaju najvećeg hrvatskog fudbalera da se vrati kući i sigurno je da će 'pritisak' na njega u narednom periodu biti sve veći.

Oglasi

Nema dileme da bi Luka i pored činjenice da u septembru puni 39 godina bio ogromno pojačanje Modre. On je još uvijek istinski majstor i to konstantno pokazuje u Real Madridu, gdje ne igra previše.

Modrić je taj koji će donijeti konačnu odluku. Na stolu ima ogromne ponude bogataša sa svih strana svijeta i cifre koje mu se nude zaista je teško odbiti.

U Dinamu se nadaju da će ljubav presuditi. Luka je i obećao po odlasku da će se jednog dana vratiti i zbog toga je počela kampanja 'Imalo bi smisla'...

Foto - Sanjin Strukić / Pixsell

Luka je u dresu Dinama odigrao 'samo' 80 utakmica i ostvario je učinak od 25 pogodaka i 21 asistencija.

Marca: "Čeka se odluka Luke Modrića"

Madridska Marca tvrdi da apsolutno svi u Madridu čekaju odluku Luke Modrića. Neće im biti mrsko ako ostane, ali jasno su mu poručili da neće imati previše prostora za igru.

Oglasi

"Luka Modrić još uvijek nije ništa odlučio. Sve opcije su otvorene", navodi Marca i otkriva te 'opcije'.

"Dinamo Zagreb, te timovi iz Saudijske Arabije i MLS-a ga žele, ali on ne odbacuje mogućnost produžetka saradnje s Real Madridom na još jednu godinu", navodi se.

Real Madrid je bio njegov dom u proteklih 12 godina. Teško je otići iz kluba kakav je Real i odluka definitivno nije nimalo lagana.

U Dinamu ga čekaju otvorenih ruku, bio bi apsolutni vođa svlačionice i tima, a pored njega najavljeno je još nekoliko velikih imena poput Dejana Lovrena, Mislava Oršića i drugih...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dijow77281
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi