Još jedan odlazak iz Zrinjskog

Raskinut ugovor s Trebotićem

Još jedan odlazak iz Zrinjskog · Zvanično

E. Škorić

HŠK Zrinjski je upravo objavio da je raskinuta saradnja s Dinkom Trebotićem.

Veliki broj igrača Zrinjskog iz prošle sezone više nije tu. Među onima koji su otišli je i Trebotić.

"Dinko Trebotić više nije igrač HŠK Zrinjski, a suradnja s 30-godišnjim veznim igračem danas je zaključena sporazumnim raskidom ugovora", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Trebotić je u Zrinjski stigao u ljetnom prijelaznom roku 2020. godine, a u prethodnoj sezoni je upisao 27 nastupa i postigao dva pogotka.

Ognjen Todorović će najvjerovatnije biti posuđen Posušju, Miloš Filipović karijeru nastavlja u Srbiji, Semir Pezer je postao slobodan, Luis Ibanez je otišao, Miro Varvodić takođe, zatim Ivan Enin, a čini se kako to nije sve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, shodno tome Plemići su doveli nova imena, tako da će trener Sergej Jakirović u novoj sezoni imati znatno izmijenjen igrački kadar.

Zrinjski će 17. jula gostovati na Pecari Širokom Brijegu u prvom kolu, a zatim dočekuje Velež, pa gostuje Sarajevu. Zaista težak raspored Mostaraca na otvaranju sezone u kojoj žele zauzeti sami vrh.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Ma ja.. Namazano, nema smisla trosit pare dok su dodikovci glavni..
3 0
bk123
Jedina dobra stvar od neizlaska u Europu je ta što smo se riješili skupih i polovnih igrača, e sad ako smo takve i doveli nema veze barem su jeftiniji a mladji
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi