Dino Andrić: Do kraja ćemo igrati časno i pošteno
Utakmica između Gradine i Sloge igra se sutra sa početkom od 16 sati, a zanimljivo je da će je suditi sudac sa Prve lige FBiH, Kenan Bajraktarević.

Kapiten OFK Gradina za SportSport.ba

Dino Andrić: Do kraja ćemo igrati časno i pošteno

E. Oštraković

Nogometaši Gradine iz Srebrenika sutra će u okviru 21. kola Druge lige FBiH, na svom terenu dočekati Slogu iz Tojšića.

OFK Gradina se dosta pojačao u drugom dijelu sezone, te su uspjeli da stignu prednost koju je imala ekipa Budućnosti iz Banovića na polusezoni.

Do kraja će, kako trenutno stvari stoje, upravo ove dvije ekipe voditi veliku trku za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH.

"Svaka utakmica za nas je bitna i naša ekipa uvijek igra na pobjedu i za gol više. Protivnika respektujemo maksimalno i dat ćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju pred našim navijačima i tako upišemo sedmu pobjedu u nizu. Posebno bih napomenuo da je naš cilj prvenstveno bio vratiti fudbal u Srebrenik i navijače na tribine, u čemu smo slobodno možemo reći i uspjeli. Ovim putem se zahvaljujem našim navijačima koji su prepoznali pozitivnu priču i omogućili da se i o Srebreniku i Gradini ponovo priča širom naše države u lijepom kontekstu", rekao je kapiten Gradine, Dino Andrić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Do kraja ćemo igrati časno i pošteno a vjerujem da će fudbal pobijediti i neka se kvalitetnija i bolja ekipa plasira u viši rang", završio je Andrić.

Utakmica između Gradine i Sloge igra se sutra sa početkom od 16 sati, a zanimljivo je da će je suditi sudac sa Prve lige FBiH, Kenan Bajraktarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi